5th Rock op ‘t Gras

In 2019 vindt alweer de vijfde editie plaats van het driedaags open lucht festival Rock op’t Gras. Drie dagen Wheels, beer & bands met een doorlopende Hot Rod en US car show, meer dan 20 bands van Rockabilly tot Rock, food trucks, camping en heel veel plezier voor jong en oud.

Noteer 5, 6 en 7 juli alvast in je agenda en houd de website in de gaten voor alle info over het programma, tickets en meer.


Bevrijdingsfestival

Bevrijdingsfestival Brunssum. Na een succesvolle eerste editie in 2018 met maar liefst 7.500 bezoekers op 5 mei in hartje Brunssum, kan de tweede editie op zondag 5 mei 2019 niet uit blijven. Bevrijdingsfestival Brunssum, wordt georganiseerd door ‘vereniging herdenken en vieren Brunssum’ een initiatief van Veteranen Brunssum in nauwe samenwerking met Wonna.nl.

op het Lindeplein in Brunssum zal ook deze editie weer van alles te beleven zijn. Zo is er een Bevrijdingsmarkt, een grote Kids Corner, lekker eten en drinken en natuurlijk een gevarieerd live muziekprogramma.

Check de website, www.bevrijdingsfestivalbrunssum.nl voor alle info


Dire Straits Tribute

De beste Dire Straits Tribute ter wereld volgens velen…

De zweedse band “Dire Straits Tribute” komt naar Nederland. In Duitsland en de Benelux wordt deze veel geprezen band door ons vertegenwoordigd. Er zijn nog enkele data beschikbaar. Een avond Dire Straits beleven met deze top-productie in uw theater, schouwburg of concertzaal? Dan nodigen wij u uit om snel contact met ons op te nemen.

Meer info >