DEEP PURPLE Tribute by Deep White

Vijf doorgewinterde muzikanten en een leadzanger met echte classic rock strot, die weet dat je als frontman moet entertainen. Alle zes delen ze een grote passie voor de songs van Deep Purple en David Coverdale en dat brengen ze live ook over op het publiek. Dat is de succesformule van Deep White met hun tribute to Deep Purple!

Deep White heeft het ver geschopt tijdens editie 2016/2017 van de Clash of the Coverbands. Mede dankzij dit muzikale avontuur hebben ze op de nodige Nederlandse podia mogen spelen en is Deep White er klaar voor om België, Duitsland en de rest van Nederland te veroveren

Deze band gaat de lastige details die nodig zijn voor een echte Deep Purple beleving niet uit de weg en ze brengen daarmee een live performance op het podium die het origineel erg goed benadert. Alle grote hits maar ook minder bekende songs komen voorbij zoals Burn, Child in time, Highway Star, Woman from Tokyo, Smoke on the water en Speed King.

Als je je ogen dicht doet dan waan je je terug in de tijd als of je aanwezig bent bij een authentiek Deep Purple live concert.

Naast de indrukwekkende Deep Purple tribute kan Deep White ook geboekt worden met hun moddervette tribute to Whitesnake. Waarom deze combi? David Coverdale heeft zowel bij Deep Purple gezongen als (nog altijd) bij Whitesnake. DeepWhite heeft daarmee de ultieme tribute-combinatie gevonden. Beschikbaar apart of daadwerkelijk gecombineerd in 1 show of 2 tribute-sets van ca. 60 tot 75 minuten  Zie ook: Whitesnake by Deep White!

Bezetting:

Frank van Dalen – leadzang
Leon van der Horst – gitaar
Roland Verhorik – gitaar
Jaco van der Schans – bas
Maurice van den Dool – drums
Harley van Kuijk – keyboards

Deze act boeken?

completevents.nl
telefoon +31(0)85 – 210 46 66
e-mail info@completevents.nl
online boekingsformulier