RECTIFIRE (classic rock cover-band)

RECTIFIRE
Sensationele classic rock coverband

Terwijl in IJsland een vulkaan uitbarst en in Zwitserland de oerknal wordt nagebootst schudt Limburg op zijn grondvesten door het uitbarsten van gitaargeweld.

Oscar en Pascal, twee jammende gitaar-maten, vatten het idee op om uit de smeulende resten van hun beider voormalige bands iets nieuws op te starten. Leon Senden werd als drummer enthousiast gemaakt voor dit project. Daniel Roumen herrees uit de as van Burning Flame om zang en een deel van de leadgitaar op zich te nemen. En John Jansen maakte als bassist de band compleet.

DE BAND:

Al bij de eerste rifs en roffels weet je het. Dit is weer dat lekkere sfeertje van vroeger. Opzwepende muziek, een feest der herkenning, een zwoegende band, meedeinen met een drankje in je hand, vrienden om je heen…it’s only rock & roll, but I like it.

Dat doet Rectifire met je. Compromisloze rock uit de oude doos, dertig-plussers die onvervalst gas geven. Back in time met klassiekers die van alle tijden zijn.

Jongens zijn het, aardige jongens. Maar geef ze geen instrument in handen, want dan gaan ze helemaal los. Keihard en swingend.

Limburg is een lekkere rock-cover band rijker…

Wat mag je verwachten?

Classic rock covers zoals ze bedoeld zijn!

Deze act in uw theater?

Impresariaat theaterbands.nl
telefoon +31(0)85 – 210 46 65
e-mail info@theaterbands.nl
online boekingsformulier

Rectifire live – Whole Lotta Rosie