THE WIENERS (Vintage Rock ’n Roll)

The Wieners brengen een avondvullende vintage Rock & Roll beleving!

De grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude Rock ’n Roll-helden komen voorbij: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers en veel meer. Swingend en authentiek!

Naast een avondvullende show, zijn The Wieners ook beschikbaar met 2 tribute acts. De speelduur per tribute zijn is in overleg te bepalen;

Buddy Holly
The Everly Brothers
The Wieners speelden de afgelopen 10 jaar op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. Op Rock ’n Roll Street Terschelling werden ze uitgeroepen tot beste band, ze waren te gast bij De Wereld Draait Door en ze traden op met top violiste Emmy Verhey. In 2016 ontvingen The Wieners de Dutch Country Music Award.

Inmiddels timmeren ze ook in Engeland aan de weg. Jaarlijks staan Engelse tours op de kalender. Ze spelen onder andere in de bekende Winning Post Rock ’n Roll Club waar maandelijks de beste Europese Fifties-bands op het podium staan.

Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers, bij The Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox.

[/col]
Deze act in uw theater?

Impresariaat theaterbands.nl
telefoon +31(0)85 – 210 46 65
e-mail info@theaterbands.nl
online boekingsformulier

The Wieners – live video compilatie