BIG 4 TRIBUTE – Trash Metal Package Deal

Metallica, Slayer, Megadeth & Anthrax in één tribute package deal!

BIG 4 TRIBUTE is een avondvullend Trash Metal feest van herkenning met top tributes to Anthrax, Slayer, Megadeth en Metallica! Sinds 2015 speelt deze vette ‘tribute package’ al in doorgaans uitverkochte zalen zoals onder andere Mezz, Cacaofabriek, Comeet, de verlichte Geest, Dynamo, de PIT en De Bosuil.

Anthrax by The Covernant
The Covernant uit het Brabantse Dongen speelt sinds 2009 alle podia plat met hun hardrock- en metal klassiekers die iedereen ook na een paar biertjes achter de kiezen al mee brult. Daaronder natuurlijk Anthrax songs als Madhouse, indians, NFL en Caught in a Mosh. Vanaf de start in 2015 maakt “The Covernant plays Anthrax” dan ook deel uit als vaste band binnen de BIG 4 TRIBUTE.

MegasetH The Dutch Tribute To MegadetH
MegasetH is de enige Nederlandse MegadetH tributeband en zonder twijfel de beste van Europa! Het langst levende eerbetoon aan Dave Mustaine’s MegadetH in Europa timmert al ruim zeventien jaar aan de weg en brengt het MegadetH oevre met passie en overgave. Krakers als Peace Sells, Holy Wars, Symphony Of Destruction en Hangar 18 worden met de juiste energie de zaal in geslingerd. De stem van zanger Marcel lijkt verbazingwekkend veel op de knerpende sound van MegadetH frontman Mustaine. Zelfs mascotte “Vic Rattlehead” kan soms zomaar komen opdagen tijdens een show! Ouderwets headbangen, met je vuist in de lucht en een pilske in de hand!

Player the dutch Slayer tribute band
“Slaaaaayeeer!”Er zijn maar weinig festivals waar deze kreet niet geroepen wordt. Slayer mag dan ook één van de meest invloedrijke metalbands ooit genoemd worden. De nederlandse metalband Player met (ex)leden uit de Utrechtse en Amsterdamse bands Cenotaph, Bloodgod and Kainam, viert met hun kneiterharde tribute show de nalatenschap van Slayer. Tijdens hun set bij de BIG 4 TRIBUTE komen songs voorbij van albums als Show No Mercy, Reign in Blood, South of Heaven, Decade of aggression en meer.

Metallica by Imitallica
Respect voor de muziek van Metallica staat bij deze tributeband uit Brabant voorop. Sinds 2003 is Imitallica door hun strakke riffs en ijzersterke podiumpresentatie een graag geziene gast op festivals en podia in Nederland, België en Duitsland. Het publiek wordt getrakteerd op de hardste, vetste en meest uitdagende nummers uit het omvangrijke repertoire van het legendarische Metallica. Denk bij een Imitallica show aan met name de eerste vijf Metallica-albums: Kill ‘Em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets, And Justice For All en The Black Album. Metal up your ass!

De BIG 4 TRIBUTE shows vergen met 4 bands, 19 muzikanten, 2 technici en een aantal crewleden uiteraard de nodige voorbereiding en planning. Om aanvragen op kortere termijn of optredens met andere agendatechnische uitdagingen toch zoveel mogelijk te kunnen realiseren zijn naast de hiervoor genoemde ‘muzikale partners’, onderstaande top bands ook beschikbaar binnen de BIG 4 TRIBUTE Package: Slayer Cover Band, MetalmaniA, Magnetica en The Metallicas.

 

Wat mag je verwachten?

BIG 4 TRIBUTE is een avondvullend Trash Metal feest der herkenning met top tributes to Anthrax, Slayer, Megadeth en Metallica!

 

telefoon +31(0)85 – 210 46 65
e-mail info@completevents.nl
online boekingsformulier

The Covernant plays Anthrax

 

MegasetH The Dutch Tribute To MegadetH

Player the dutch Slayer tribute band

Metallica by Imitallica